Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kirja

Vieraskirja, postilaatikko... tiedät kyllä. Mainostaminen on sallittua, mutta en tarkoita, että tahdon tänne sivun mittaisia esittelyjä - jätä ne pois, ja sano asiasi lyhyesti. Sivun nimi, osoite ja aihe yhdellä lauseella riittävät hyvin. Linkinvaihto- ja yhteistyöasiat ja kritiikki sekä palaute kuuluvat tänne, asiallisesti mielellään.

En vastaa mainoksiin!

Lomakevieraskirja

Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Niameus
Kotisivut: http://rowancastle.suntuubi.com

09.07.2017 16:32
Sivunne näyttävät olevan epäaktiiviset joten poistan linkkinne Rowan Castlesta, jos haluatte jatkaa linkinvaihtoa ilmoitathan sivuillamme.

Nimi: Jenni
Kotisivut: http://listaus.buddha-belly.net

23.02.2017 13:10
Kaipaatko roolipelillesi pelaajia, virtuaalitallillesi hoitajia tai samanhenkisiä ihmisiä lukemaan blogiasi? Sivulistaus Ensemblen tavoitteena on listata suomalaisten nuorten monipuolisia ja aktiivisia kotisivuja linkitystä vastaan. Ensemble on toiminut aktiivisesti jo vuodesta 2011!

Nimi: Smiler
Kotisivut: http://skylion.suntuubi.com/

03.01.2017 14:36
Tervetuloa Skylioniin, eräänlaiseen koirapeliin! Tule toki katsomaan!

Nimi: Maya
Kotisivut: http://sevendays.suntuubi.com/

26.11.2016 20:41
Seven Days on aloittelijaystävällinen, nykyaikaan ja realismiin pohjautuva foorumiroolipeli, jossa päästään eläytymään kaikenikäisten ihmisten päivittäiseen elämään sekä normaaliin arkeen kaikkine juonenkäänteineen ja ihmissuhdesolmuineen.
Peli sijoittuu Japanin pääkaupunkiin, Tokioon - irtaudu siis hetkeksi omasta arjestasi ja astu jonkun toisen saappaisiin; Seven Days on täynnä tavallisten ihmisten tavallista elämää tavallisine haaveineen, murheineen ja sattumuksineen!

Nimi: Niameus
Kotisivut: http://rowancastle.suntuubi.com/

23.11.2016 10:38
Rowan Castle on ulkoasujen ym. kopiointisivu suntuubissa. Portit ovat sinulle auki, käy vain peremmälle!

Nimi: Twister
Kotisivut: http://tunturiviima.suntuubi.com/

28.10.2016 17:21
Sydämenlyönnit tarjoaa sinulle kirja-arvosteluja, novelleja, mielipidekirjoituksia, päiväkirjan seurattavaksi sekä sivulistausta ja arvostelupalvelun siltä varalta, että sinulla itselläsikin on sivut.

Nimi: Arkajalka
Kotisivut: http://listausferal.suntuubi.com/

09.09.2016 16:55
Listausta, arvosteluja ja keksejä tarjoava sivu on päässyt kultaisille jaloilleen, tervetuloa.

Nimi: Piisamirotta (ex. Ninja)
Kotisivut: http://www.thetrap.w2.fi/

14.06.2016 20:28
Nyt kävi hassusti. Sielunmessu pitkän taukonsa jälkeen sulki ovensa ja muutti uuteen paikkaan kera uuden nimen ja osoitteen.
Mikäli siis tahdot jatkaa vielä linkinvaihtoa, kuittaa se vieraskirjaan niin pääset takaisin listalle. :)

Linkitä sivu nimellä The Trap! 8)

Terkuin, Piisamirotta

Vastaus:

Juu, käväisen vieraskirjassanne!

Nimi: Zoom
Kotisivut: http://surkuhupaisa.suntuubi.com/

27.04.2016 19:29
Siitähän on taas kulunut monta kuukautta, kun viimeksi mitään Surkuhupaisan asioista oon käynyt missään ilmoittelemassa. Tämä siksi, ettei mitään ole tapahtunut oman saamattomuuden vuoksi - yllätys yllätys. Sivun kaksivuotissynttärit oli ja meni eikä siinä sen kummempaa. Rehellisesti sanottuna en tiedä miksi tää viesti edes piti kirjoittaa, mutta onpa joku merkki, että sivusto ja sen ylläpitäjä on vielä hengissä. :'D Sellainen pieni lisäys sivuille on ilmestynyt kuin "Kun en tiedä mitä sanoa", joka sisältää joitain aika turhanpäiväisiksikin luokiteltavia lyhyitä tekstejä. Tämän lyhyen kuulumistekstin voisin sitten vaikka lopettaa perus tylsällä, mutta hyväksyttävällä: Toivon kaikille hyvää kesäloman odotusta tai mitä ikinä onkaan odottamassa. :D

Vastaus:

Siitäkin on "vähän" aikaa... kaksi kuukautta kulunut kun olen itsekään viimeksi näillä sivuilla käynyt eh. Kiva tietää että sinäkin olet vielä elossa. Minulla ei tällä hetkellä ole itselläni mitään kerrottavaa hirveästi kun en ole mitään saanut aikaan, mutta juu, hyvää kesäloman odotusta sinnekin (siihenhän on enää tämä viikko, ainakin minulla)!

Nimi: Villapusakka
Kotisivut: http://kuolemanvarjot.suntuubi.com/

25.03.2016 23:32
Lähetin lomakkeen. Laitoin tänne, koska en etsittyäni löytänyt mainittua lomakevieraskirjaa :)

Vastaus:

Juu, käyn katsomassa.

Nimi: Orion & Kiara
Kotisivut: http://tuhoontuomittua.suntuubi.com/

17.03.2016 15:03
Moikka! Ihana ulkoasu täällä :3 Olisiko linkinvaihto Tuhon kanssa mahdollinen?

Vastaus:

Kiitoksia :3 ->

Nimi: Usva
Kotisivut: http://kuunpisara.suntuubi.com/

03.03.2016 17:51
Lähettelin lomakkeen, mutta en löytänyt lomakevieraskirjaa, jonne käskettiin ilmoittaa lomakkeen lähetyksestä.

Vastaus:

Aa anteeksi, olen unohtanut näköjään tehdä lomakevieraskirjan ^^'

Nimi: Rawca
Kotisivut: http://korpitaival.suntuubi.com/?cat=8/

29.02.2016 20:34
Hello!
Linkkasin Almendran vain tekstillä, löytyy tuosta osoitteesta, buttonien alta. Sitä tulin kysymään, että onko Almendralla omaa buttonia? ^^
Teidät on joka tapauksessa nyt linkattu. :)

Vastaus:

Meillä ei siis ole omaa buttonia, koska en ole jaksanut alkaa sotimaan Gimpin kanssa :'D ehkä vielä joskus sellainen tulee.

Nimi: Nightingale
Kotisivut: http://aselepo.suntuubi.com/

23.02.2016 19:15
Linkinvaihto Gospelin kanssa käy mainiosti! :3

Vastaus:

Juup, linkkasin!

Nimi: Avaeana
Kotisivut: http://carousel.suntuubi.com

23.02.2016 12:40
Heij, oonpas ollu vähän laiskalla päällä tässä viimepäivinä, hehe :'D
Mutta, mielelläni jatkan linkinvaihtoa ^-^

Vastaus:

Kuittaan ^^

Nimi: Deianeira
Kotisivut: http://myavalon.suntuubi.com/

22.02.2016 20:18
Kyselemäsi linkinvaihto sopii hyvin! :) Linkitän teidät seuraavan kerran sivuilleni kirjautuessa.

~Deianeira

Vastaus:

Juu!

Nimi: -
Kotisivut: http://c41feedback.suntuubi.com/

22.02.2016 17:48
Kananpoikasen blogi, tervetuloa lukemaan turhauttavia turritekstejä

Nimi: Cassie
Kotisivut: http://turvateille.suntuubi.com/

21.02.2016 15:55
Oui, linkinvaihto sopii hienosti! Lisään linkkinne, kun pääsen seuraavan kerran koneelle. :)

Vastaus:

Linkkaan!

Nimi: Deianeira
Kotisivut: http://myavalon.suntuubi.com/

21.02.2016 14:11
Avalon on personalsivusto, josta löydät taidetta ja blogikirjoituksia.

Nimi: Faux Pas
Kotisivut: http://sabotage.w2.fi/

21.02.2016 10:47
Linkinvaihto käy! :)

Vastaus:

Juu, lisään Sabotagen linkin!

Nimi: Zoom
Kotisivut: http://surkuhupaisa.suntuubi.com/

26.12.2015 19:01
Elikkäs, nyt kun joulu on mennyt ja kaikki suklaat on syöty, eikä mulla siis ole muuta tekemistä, niin kirjottelin tällaisen joulukuun roskapostin jokaiselle linkinvaihtolaiselle. Samalla käyn vähän läpi, että mitkä paikat ovat vielä elossa ja mitkä jotain muuta.

Surkuhupaisaan ei ole ilmestynyt uusia tarinoita ihan siksi, että olen kirjoittanut niitä Wattpadiin, josta myöhemmin niitä siirrän Surkuhupaisaan. Kunhan nyt ensiksi saisin noita tarinoita valmiiksi. Kaksi luvullista tarinaa tällä hetkellä ovat kirjoituksen alaisena, nimeltään Sun rakkaus vie mut pimeään ja Aseveljet. Ensimmäisenä mainittu etenee kymmenennessä luvussa, toinen viidennessä, joten eiköhän ne siitä vähitellen. Sen lisäksi heräsin tässä tänään siihen valaistukseen, että Surkuhupaisan edellinen ulkka oli kammottava, joten tällä kertaa jopa ilman ainuttakaan raivokohtausta tai Gimpin hyytymistä, sain aikaiseksi uuden ulkoasun. Ainiin ja Surkuhupaisan kaksivuotissynttäritkin lähestyvät ensi vuoden alussa, mutten tiedä teenkö mitään sen suurempaa ohjelmaa sen takia.

Omaan elämään sen sijaan kuuluu vielä vähemmän kuin Surkuhupaisalle. En ole tehnyt mitään, lähinnä katsonut vapaita työpaikkoja, jotka ovat tarpeeksi epätoivoisia ottamaan jonkun jolla ei ole ennestään mitään työkokemusta. Pitäisi varmaan alkaa katsomaan mahdollisia yliopistoja tai avoimen yliopiston kursseja, että johonkin tässä elämässä pääsisi. Toivotan hyvät uuden vuodet ja sen sellaiset mitä nyt ikinä kukin juhlii. Näkyilläänpi taas, ja ilmoittaa kannattaa jos näitä ei vastaisuudessa halua. :'D

-Zoom

Vastaus:

Tykkään näistä posteista, olen elänyt siinä uskossa että vain yhteistyöläiset vaihtavat kuulumisia vieraskirjoissa mutta näköjään jotkut linkinvaihtajatkin tekevät samaa! Omia kuulumisiani en nyt ehdi kerrata, anteeksi myöhäinen vastaus, mutta nyt alan täällä taas päivittelemään tai jotain :D

Nimi: Avaeana
Kotisivut: http://carousel.suntuubi.com

20.12.2015 15:54
Se olisi sitten Joulukuisen linkkarikierroksen aika, mwuah!

Aloitetaan taas tuttuun tapaan Carouseliin liittyvistä kuulumisista. Sain ulkan vaihdettua tässä, kyllästyin jo siihen edelliseen, hehe ;'D Tarinoille kuuluu sellaista, että toistaiseksi 3 tarinaa on jonkin asteisella hiatuksella. Nyt ei löydy mitään inspiraatiota kirjoittaa Vastakohtia, Sandglassia tai imPure Raceria eteenpäin :l mutta 3 muuta tarinaa jatkuu normaaliin tapaansa.

Ja uutta tarinarintamallakin on. Aloitin siis kuudennen monilukuisen, kolmannen englannin kielisen, tarinani. Nimi on, tättärää, Assassination Order! Nimi varmaan jo hiukan paljastaa ideaa, eh? Mutta, tervetuloa sitäkin kyylimään vain tuonne Carouselin puolelle ;3

Viime kerralla taisin puhua jotain kilpailusta? Joo, olen viimein saanut siihen idean ja kisa järjestetään tammikuun 1. päivästä alkaen. Tarkemmat tiedot sitten pystyy silloin lukemaan kyseisestä kisasta ^^

No jos vielä vähän kertoilisin ihan IRL – kuulumisiakin. Tosin, en muista kerroinko viimeksi saaneeni töitä? No jos kerroin niin ei sillä väliä, työt on jatkunu. Ja tili aina tulee ja sitten se menee. Jospa sitä huhtikuun jälkeen alkaisi taas säästöjä kertyä kun autovelka saadaan pois alta :)

Ja olen nyt siis innostunut taas lukemaan enemmän ja kirjoihinhan sitten olen kanssa rahaa saanut kulumaan jo ihan kiitettävästi. Uusimmat lisäykset kirjahyllyssäni ovat John Greenin 5 kirjan boksi ja Genevie Cogmanin Invisible Library – sarjan kaksi ensimmäistä osaa. Ja nyt current readinä on The Maze Runner – sarja. Ja jos siis joku on instagramissa ja haluaa seurata kirjatiliä voi suunnata seuraamaan minua! Samalla nimellä siellä kuin Carousellissa; Avaeana.

Ja joulunpyhät tulen viettämään nenä kiinni kirjassa, it's a wonderful way to spend Christmas!
Mitäpäs suunnitelmia sulla jouluksi? (:

- Avaeana

Nimi: Nicky

10.11.2015 16:06
Ainiin, pakko vielä mainita, että tuo sinun kirjoitustyyli on ihan huippu! Etusivun teksti on aivan ihanasti kirjoitettu.

Vastaus:

Kiitos kovasti! c:

©2019 Almendra - suntuubi.com